Dilego.sk

Kovová stolička Monza – pohodlná klasika aj nadčasový design

05.01.2017

0

Kovová stolička Monza – pohodlná klasika aj nadčasový design

Požiadavky súčasnej doby sú, bohužiaľ, neúprosné – stále viac času trávime v sede. Väčšinu dňa presedíme v kancelárii, na jednaniach alebo doma počas odpočinku. Existujú len dve riešenia ako tomuto problému čeliť. Kompenzovať sedavý životný štýl dostatkom pohybu alebo zvoliť pre sedenie kvalitné stoličky. Keď sú navyše aj krásne, potom už nie je čo riešiť.

Kvalitná kovová stolička Monza

Ak sa práve stretávate s úlohou vhodne vybaviť kancelárske priestory, zasadaciu miestnosť, kongresové centrum, kaviareň alebo herňu, medzi prvými položkami na Vašom zozname budú nepochybne kvalitné stoličky. Tie musia spĺňať mnoho kritérií – ako napríklad, aby boli ľahké, odolné, stohovateľné, pohodlné, jednoduché na údržbu a príjemné na pohľad. Riešenie nájdete v našom e-shope: je ním kovová stolička Monza, ktorá nájde široké uplatnenie v domácnostiach aj prevádzkach a získa si Vás svojím nadčasovým klasickým designom.

Nadčasový design

Už pri prvom letmom pohľade na stoličku Monza príde nielen designovým nadšencom na myseľ legendárna stolička Thonet č. 14 z ohýbaného dreva, ktorá zdobí štýlové kaviarne a interiéry už viac ako 155 rokov. Monza je oproti nej vyrobená z kovu, ale kvalitou spracovania za svojou slávnou sestrou v ničom nezaostáva. Navyše si pri nej môžete zvoliť zo štyroch farieb čalúnenia – zelenej, čiernej, červenej a modrej – a tým farebne zladiť a vytvoriť požadovanú náladu v akomkoľvek interiéri.

Pohodlné sedenie

Polstrovanie stoličky Monza je vysoké, a preto veľmi pohodlné aj po dlhšej dobe sedenia, takže si môžete byť istý, že sa Vaši hostia či zákazníci s Vami nerozlúčia predčasne iba kvôli nepohodlnej stoličke a boľavému chrbtu. Poťah stoličky je vyrobený zo 100 % odolného polyakrylu nenáročného na údržbu. Okrem profesionálneho spracovania a atraktívneho designu sú kovové stoličky Monza veľmi praktické svojou stohovateľnosťou. Môžete na seba naskladať až 9 ks, takže sú skutočne nenáročné na priestor.

Nákup bez rizika

A na záver pre Vás máme malý bonus. Nielenže v našej ponuke nájdete kovové stoličky Monza za najnižšiu cenu, ale máte aj možnosť si na skúšku objednať iba jeden kus. Musíme Vás však varovať, že akonáhle raz prepadnete šarmu stoličiek Monza, stanú sa pre Vás úplne nevyhnutnými.

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...