Dilego.sk

Luxusné darčeky pre náročných

27.11.2019

0

Luxusné darčeky pre náročných

Počas Vianoc je dôležité stráviť chvíle pokoja a pohody s rodinou, na drahých darčekoch nezáleží. Súhlasíte? My tiež. Ale napriek tomu - ako inak dať milovanej osobe najavo svoju náklonnosť ako vhodne vybraným a možno aj trochu nákladnejším vianočným darčekom? Pripravili sme preto pre Vás sprievodcu hodnotnejšími darčekmi, ktoré urobia radosť každému.

Pre manželku alebo priateľku

Cyklistický trenažér BC3101

Vianočná doba býva spojená s mnohými predsavzatiami. Tie sa najčastejšie týkajú zdravia, športu a pohybu. Vítaným darčekom pre ženu preto môže byť napríklad rotoped, bežecký pás či elliptical. Radosť spraví aj sada činiek alebo kettlebell. So zdravým životným štýlom pomôže aj kvalitný odšťavňovač alebo smoothie maker. Pre kvalitný odpočinok po športe sú tu naše ratanové ležadlá a sedacie súpravy, ktoré sú vhodné nielen v lete na záhradu, ale aj k vnútornému bazénu alebo do zimnej záhrady.

Pre manžela alebo priateľa

Biliardový stôl pool biliard biliard 7 ft - s vybavením

Športovcom sa darčeky kupujú prakticky samy. Veslovací trenažér, posilňovacia lavica alebo pekná sada činiek im urobia zaručene radosť, a ešte ich udržia v kondícii. Čo ale zaobstarať úplne nešportovému mužovi? Predsa podložku na poker či sadu žetonov, a ak máme doma dostatok miesta, potom aj biliard, alebo skutočný stolný futbal, pri ktorom strávi s kamarátmi nejeden dlhý zimný večer.

Pre deti

Vyberať darčeky deťom je zvyčajne jednoduché. Chcú toho vždy viac než sme ochotní (a schopní) im kúpiť. Vianoce sú však len raz do roka, preto sa môžeme udrieť po vrecku a zaobstarať im robota, stolný futbal alebo multifunkčný herný stôl, pre teplejšie dni zase zostavu hojdačiek so šmýkačkou, hrací domček alebo dokonca nafukovaciu vodnú atrakciu..

Happy Nafukovacia atrakcia Lokomotíva

Pre rodičov alebo starých rodičov

Masážne kreslo STILISTA rady S - farba krémová

Starí rodičia už zvyčajne všetko majú. Nenechajme sa tým odradiť a vyberme im niečo, čo si zatiaľ zaručene nekúpili - masážne televizne kreslo, umývadlo z prírodného kameňa alebo klasické kyvadlové hodiny, tzv. pendlovky, ktoré navodia nostalgickú atmosféru starých čias. Veľký úspech bude mať aj záhradné náradie, ktoré ponúkame za tie najnižšie ceny.

 


Nezabúdajte na Vianoce ani na svojich priateľov a vyberte im u nás designové doplnky, gadgety, na ktoré len tak ľahko nezabudnú. Prajeme Vám šťastnú ruku pri výbere.

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...