Dilego.sk

Prevádzka eshopu je neobmedzená

18.03.2020

0

Prevádzka eshopu je neobmedzená

Vážení zákazníci,
vzhľadom na aktuálnu situáciu sme pre vás pripravili článok, prostredníctvom ktorého sa dozviete aktuálne informácie ohľadom doručenia vašich objednávok. Situácia sa mení každú chvíľu, preto tento článok, prosím, sledujte, budeme ho priebežne aktualizovať.

Zmeny u UPS

Spoločnosť UPS od 16. marca zrušila dobierku. Aktuálne môžete znova uhradiť dobierku u kuriéra, ale jedine kartou. Platbu v hotovosti kuriér nebude akceptovať.

Upozornenie! Kvôli veľkému počtu balíkov, ktoré náš dopravca momentálne spracováva, sa doba doručenia môže predĺžiť až na 7 pracovných dní. Ďakujeme Vám za pochopenie a trpezlivosť.

Buďte, prosím, ohľaduplní voči kuriérom a chráňte svoje aj ich zdravie.

Dostupnosť produktov

Väčšinu produktov v našej ponuke máme naďalej v bežnej dostupnosti 2-3 pracovných dní. Snažili sme sa reagovať včas na novú situáciu a produkty od našich zahraničných dodávateľov sme naskladnili vo väčšom množstve ako obvykle. Nemusíte sa preto báť, že by ste u nás v nasledujúcich týždňoch nekúpili slnečník či záhradné ležadlo pre novú jarnú sezónu.


V žiadnom prípade nie je potrebné podliehať panike. V období vyhláseného núdzového stavu je online predaj zaručenou, a predovšetkým vysoko hygienickou možnosťou nákupu. Nielen záhradkári, ktorým zatvorenie hobbymarketov znepríjemnilo dôležité obdobie roka, ale aj športovci, deti a všetci, ktorí si potrpia na krásny domov, u nás aj naďalej nájdu všetko, čo potrebujú.

Vaše Dilego

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...