Dilego.sk

Tipy na jesenné bývanie

25.09.2020

0

Tipy na jesenné bývanie

S jeseňou prichádzajú nízke teploty, daždivé dni a dlhé večery, ktoré nás nútia tráviť viac času v našich domovoch. Práve teraz je preto najvyšší čas naše byty zútulniť a vyzdobiť, aby sme sa v nich cítili dobre a nasledujúce mesiace len nepretrpeli. Ako a s čím začať?

Jesenné zdobenie domu a záhrady

Holografický 3D lampáš - 70 cm, 20 LED diód

Na jeseň nie je problém nájsť vhodné dekorácie doslova na každom kroku a priniesť si tak kus prírody až domov. Farebné lístie, vetvičky s plodmi aj opadané šišky využijete pri tvorbe jesenných bytových dekorácií. Stačí ich naaranžovať do vázy, vyrobiť z nich svietnik alebo jesenný veniec na dvere a jesenný smútok si na Vás netrúfne.

Zababušte sa

Deka z mikrovlákna 150 x 200 cm - červený jeleň

Najjednoduchším spôsobom ako rýchlo a ľahko oživiť byt, je zaobstarať si nové bytové textílie. Koberčeky, vankúše, prikrývky prehozy a nové hrejivé obliečky zaistia, že sa doma budete cítiť pohodlne. Pri výbere sa môžete inšpirovať v prírode a zvoliť doplnky v hrejivých odtieňoch červenej, oranžovej a hnedej.

Rozsvieťte svoj byt

Nástenné kyvadlové hodiny THESEUS mahagón - 60 cm

S dekoratívnym osvetlením nie je potrebné čakať až na Vianoce. Niektoré druhy svetelných dekorácií, ako sú svietiace stromy, reťaze s ružami a pastelovými guľami alebo LED káble využijete už teraz. Môžete s ich pomocou rozsvietiť tmavšie kúty bytu ako napríklad chodbu alebo nimi dekorovať slávnostne prestretý stôl.

Merajte čas štýlovo

Umelý strom - kokosová palma 160 cm

Každý interiér oživia aj vhodne zvolené hodiny. Pre všetkých, ktorí si potrpia na klasicky zariadený byt sú určené naše pendlovky. Okamžite navodia atmosféru starých dobrých čias. Naopak do moderne zariadeného bytu sa najviac hodia samolepiace hodiny, hodiny s fotorámčekmi či vtipné hodiny..

 

Ďalšie dekorácie do bytu, ako sú umelé stromy a ozdobné kvetináče nájdete v našej ponuke za tie najvýhodnejšie ceny!

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...