Dilego.sk

Vianočné vonkajšie osvetlenie od A do Z

02.12.2016

0

Vianočné vonkajšie osvetlenie od A do Z

Možno sa Vám to nezdá, ale Vianoce klopú na dvere. Prečo by sa teda Váš dom už nemohol odieť do vianočného šatu, ktorý Vás naladí na tú pravú vianočnú notu? Včasný nákup vianočného LED osvetlenia Vám ušetrí veľa starostí, navyše budete mať možnosť širokého výberu. A čím teda vyzdobiť Váš dom? Máme pre Vás prehľad najobľúbenejšieho vianočného LED osvetlenia pre Váš dom aj záhradu!

Svietiace LED káble a reťaze

Základom prepracovaného osvetlenia celého domu aj záhrady sú predovšetkým klasické LED káble a reťaze, ktoré sú dostupné v mnohých farbách a dĺžkach:

  • Odolné LED káble: Klasika v podobe LED káblov Vás nikdy nesklame! Svietiace káble sú obľúbené predovšetkým vďaka svojej mimoriadnej odolnosti, pretože LED diódy sú bezpečne uložené v odolnom plastovom obale. Ovšem poteší Vás aj veľký výber farieb, nechýbajú ani rôznofarebné svetelné káble.

  • Obľúbené LED reťaze: Nemenej praktické sú aj LED reťaze, ktoré sú vhodné na vnútorné aj vonkajšie použitie. Najpredávanejšie sú reťaze s dĺžkou 20 metrov, s ktorých pomocou bez problémov ozdobíte menšie stromčeky a kere na Vašej záhrade, rovnako ako prístrešok alebo odkvapy.

  • Všestranný diLED systém: Ak máte špecifické požiadavky na vianočné LED osvetlenie, potom si určite obľúbite praktický diLED systém. Z jednotlivých komponentov si rýchlo a ľahko zostavíte osvetlenie šité na mieru Vášmu domu a záhrade.

  • Jedinečné LED siete a dažde: Neuveriteľne romanticky vždy pôsobia nádherné LED siete a dažde, ktoré nikdy neomrzia! Sú ako stvorené na vyzdobenie Vašej pergoly. A uvidíte, že svetelné dažde a siete využijete pri nejednej záhradnej párty počas celého roka.

Svetelné LED dekorácie

Solídny základ pre vonkajšie dekorácie predstavujú svetelné LED káble a reťaze, ktoré je však žiaduce doplniť ďalšími LED dekoráciami, ktoré Vášmu domu a záhrade vdýchnu osobitejší ráz.

  • Nádherné LED cencúle: Mimoriadnej obľube sa už po mnoho rokov tešia štýlové LED cencúle, ktoré navodia tú pravú vianočnú atmosféru.

  • Elegantné LED stromčeky: Pre dekoráciu vstupného priestoru sú ako stvorené LED stromčeky , ktoré sú charakteristické veľmi elegantným designom. Dokonale sa hodia aj pre umiestnenie na terasu, balkón alebo do zimnej záhrady.

  • Luxusné LED kužele: Ak si potrpíte na jednoduchý, decentný vzhľad, potom Vás určite zaujmú LED kužele, ktoré iste nájdu svoje využitie napríklad vedľa vchodových dvier.

  • Originálne LED figúrky: A aké ďalšie vianočné dekorácie by nemali ujsť Vašej pozornosti? Jednoznačne veselé LED figúrky, ktoré si Vaše deti okamžite zamilujú! Na Vašej záhrade sa bude obrovský snehuliak skvele vynímať.

Už máte pripravené vianočné LED osvetlenie? Tak nie je dôvod čakať – ozdobte si svoj dom a záhradu už teraz!

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...