Dilego.sk

Vnútorné vianočné osvetlenie v modernom pojatí

20.12.2016

0

Vnútorné vianočné osvetlenie v modernom pojatí

Chcete ísť s dobou aj v oblasti vianočného osvetlenia? Potom zabudnite na staré vianočné svetielka, ktoré veľa parády nespravia a vyrobia viac starostí ako radostí. Zakúpte si konečne kvalitné vianočné LED osvetlenie, ktoré bude rešpektovať najnovšie trendy. A aké by teda moderné vianočné osvetlenie malo byť?

Jednoduchý design

Moderné LED osvetlenie by v prvom rade malo byť elegantné a jednoduché. Preč sú doby, kedy boli domy vyzdobené premierou vianočných svetiel, pričom každé bolo úplne iné, takže výsledok pôsobil nejednotne, prepchato.
Súčasná ponuka vianočných dekorácií sa bez výhrad riadi heslom, že v jednoduchosti je krása. Preto pôsobia decentným dojmom a jednotlivé typy sa medzi sebou veľmi dobre kombinujú. Skúste siahnuť po kombinácii elegantného svetelného dažďa, ktorý je nesmierne romantický, alebo po svietiacich LED kužeľoch. Záleží len na Vašom cite a vkuse, fantázii sa medze nekladú.

Klasické tvary

Ovšem výrobcovia LED osvetlenia si veľmi dobre uvedomujú, že tradičné vianočné LED dekorácie nikdy neomrzia. Preto si môžete vybrať aj zo širokej ponuky svietiacich hviezd. Mimoriadnej popularite sa stále tešia aj úchvatné LED cencúle, z ktorých nemôžu spustiť oči predovšetkým deti. A klasika v podobe dlhých LED reťazí a káblov nesklame ani tých najväčších milovníkov vianočných svetielok.

Decentné aj žiarivé farby

Čo sa týka farieb vianočného LED osvetlenia, základom je, samozrejme, biela farba, ovšem aj tá má dve varianty. Biela s teplým žltým nádychom sa hodí skôr do tradičných interiérov, zatiaľ čo biela farba so studeným modrým nádychom je ako stvorená do moderných, minimalistických interiérov.

Veľa parády za málo peňazí

Stále ešte žijete v presvedčení, že LED osvetlenie je cenovo takmer nedostupné? To už dávno neplatí, stačí iba trochu hľadať. Nenechajte sa však zmiasť ani podozrivo nízkymi cenami, ktoré naznačujú nízku kvalitu daného výrobku. Práve v prípade vianočného osvetlenia sa nevyplatí prehnane šetriť, pretože nekvalitný výrobok by mohol fatálne ohroziť Váš majetok aj Vaše zdravie. Dbajte teda na to, aby Vaše nové vianočné LED osvetlenie a dekorácie boli v súlade s predpismi, ktoré sú stanovené vyhláškou č. 50 o elektrických zariadeniach. Jedine tak ochránite svoj majetok a budete si môcť nerušene vychutnať vianočnú pohodu.

A čo ešte hovorí v prospech moderného LED osvetlenia? Jednoznačne nízka spotreba elektrickej energie! Vďaka kvalitným LED diódam dosahuje úspora viac ako 80 %, čo sa predovšetkým pri väčšom počte svetelných dekorácií na účte za elektrinu prejaví veľmi pozitívne a Vy budete môcť utratiť viac peňazí za darčeky pre Vašich najbližších.

Na aké vianočné LED dekorácie padne tento rok Vaša voľba? Tiež už odpočítavate hodiny do Štedrého dňa?

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...