Dilego.sk

Zábava na doma pre celú rodinu

11.05.2022

0

Zábava na doma pre celú rodinu

Máte voľný čas, ktorý nechcete len tak premrhať a vonku je nepriaznivé počasie? Zábavy je pre tieto dni skutočne dosť. My Vám poradíme s pár nápadmi ako sa zabaviť s rodinou!
Ani pochmúrne počasie Vás nezastaví.

Spoločné varenie či pečenie
Áno, aj touto aktivitou môžete zamestnať celú rodinu, zároveň sa môžete priučiť novým veciam. Môžete si spoločne pripraviť
5-chodové menu, z ktorého naplníte nielen Váš voľný čas, ale aj chuťové poháriky. Deťom rozšírite kulinárske zručnosti a odmena bude zaručená.
Čokoládová fontána

Usporiadajte tématické večery
Napríklad japonský večer. Zabavíte sa výrobou domáceho sushi, ktoré budete jesť paličkami, napíšete haiku a môžete skúsiť vyrobiť kimono. Taký taliansky večer Vám ponúkne aj veľa zábavy. Dobrá muzika, domáca talianska pizza alebo cestoviny, ktoré si vychutnáte s kvalitným vínom. 

Stolné hry - dokážu sprostredkovať mnoho zábavy na rôznych miestach.

Mini stolný futbal - Tento stolný futbal umiestnite na stôl a môžete hrať. Ponúkame ich
v našom sortimente skutočne dosť.

Mini biliard - Už nemusíte hľadať veľký priestor pre biliard, stačí tento mini na spríjemnenie voľnej rodinnej chvíle. Zahrajte si biliard kedykoľvek chcete - po hre ho stačí upratať do skrine.

Poker set

Poker - Pri tejto hre zapojíte predovšetkým hlavu, bez nej by ju nešlo hrať. 

Mariáš - Klasická kartová hra. V mariáši sú dve základné pravidlá – ctiť farbu a prebíjať.
S týmito kartami je možné hrať niekoľko rôznych hier (faraón, kent, záchod, autobus,...)

Mini biliard s príslušenstvom, 51 x 31 x 10 cm, čierny

- Človeče, nehnevaj sa - Cieľ tejto hry je veľmi jednoduchý, musíte dostať svoje štyri figúrky do cieľového domčeka, a to tak, že postupne prejdete po celom obvode hracej dosky.

Puzzle - Môžete si vybrať podľa vekovej kategórie či obtiažnosti. Ak máte dostatok fantázie a dobrý postreh, určite pre Vás nebude úspešné dokončenie zábavných puzzle skladačiek problém.

Multifunkčný herný stôl 15 v 1 - tmavohnedý

Na našom e-shope predávame multifunkčný herný stôl, v ktorom je obsiahnutých 15 stolných hier. Ku všetkým hrám sú aj pravidlá (stolný futbal, biliard, stolný tenis, stolný hokej, bowling, dáma, šach, shuffleboard, Black Jack, backgammon, kocky, ruleta, curling, skat, poker).

ŠípkyTerč

Pri každej hre sa hráči (2 a viac) striedajú pri terči v tzv. kolách a hádžu svoje 3 šípky, kým niektorý z hráčov nesplní podmienky hry a nevyhrá.

 

Hľadáte všetky tieto hry či nejaké doplnky, ktoré Vám pomôžu k vyššie uvedenej aktivite? Pozrite sa do nášho sortimentu, napríklad do kategórie Voľný čas.

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...