Dilego.sk

Zacvičte si doma na vlastných rebrinách!

31.03.2022

0

Zacvičte si doma na vlastných rebrinách!

Každý z nás si ich dobre pamätá z hodín telocviku. Možno ste na nich cvičili radi, možno ste ich práve nemilovali, v každom prípade rebriny, čiže ribstole, patria medzi základné vybavenie domácej aj profesionálnej telocvične. Ak ste si dali predsavzatie, že budete viac cvičiť, s rebrinami Vám to pôjde zase o niečo ľahšie.

Prečo si do bytu zaobstarať rebriny

1. Pretiahnete si na nich celé telo. Cvikov na rebrinách existuje mnoho, od jednoduchých závesov až po cvičenie s doplnkovým náradím, ktoré si môžete kedykoľvek prikúpiť. Obzvlášť obľúbené sú prídavné lavičky na cvičenie, gumy či TRX popruhy.

Rebriny, 195 x 80 cm

2. Nezaberú veľa miesta. Samozrejme iba vtedy, keď k nim nebudete mať napevno nainštalovanú lavicu na cvičenie. Aj tú si však môžete zaobstarať sklopnú a vyklápať ju iba na cvičenie.Physionics Šikmá lavica na posilňovanie - čierna

3. Ľahko sa inštalujú. Rebriny dodávame vrátane inštalačného materiálu. Najčastejšie sa montujú do steny, niektoré modely treba pripevniť medzi podlahu a strop. V každom prípade venujte pri nákupe pozornosť ich maximálnej nosnosti a taktiež veľkosti, aby mohli splniť všetky Vaše nároky.

4. Vybláznia sa na nich dospelí aj deti. Zvlášť pre deti je v dnešnej dobe pohyb veľmi dôležitý. Šplhaním po rebrinách získajú kladný vzťah k cvičeniu už v útlom veku. Stačí im ukázať niekoľko jednoduchých cvikov vhodných na ich vek. A vedeli ste, že k rebrinám môžete deťom prikúpiť aj šmykľavku, závesné kruhy alebo napríklad žinienku?

5. Sú vkusné a nepokazia vzhľad žiadnej miestnosti. Samozrejme za predpokladu, že si vyberiete kvalitný kúsok z masívneho dreva alebo z ocele. Pokiaľ by Vás napriek tomu rebriny rušili, ľahko ich zakryjete vhodným prehozom.Physionics Airtrack nafukovacia žinienka, 7 m, ružová

 


Nezáleží na tom, aké telesné partie potrebujete najviac posilniť. S našimi ribstolami a ďalšími fitness pomôckami si môžete dávať do tela pravidelne a na profesionálnej úrovni.

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...